Zwarteweg 10, 8181 PD Heerde huisvangebed@ywam.nl

OPWEKKING VAN ‘OUDE BRONNEN’

In het weekend van 21 – 23 juni zullen er in Europa op allerlei plaatsen kleinere of grotere teams naar plekken afreizen, waar in het verleden een heel levende geloofsbeleving plaats vond of zelfs een opwekking of een aanhoudend gebed voor jaren. Ook in Nederland zijn wel zulke plaatsen en iedereen wordt aangemoedigd om mee te doen door bij zo’n ‘oude bron’ een tijd van aanbidding en gebed te hebben tijdens deze drie dagen in juni.

‘s Heerenhof aan de Zwarteweg 10 is een speciale plaats. In het verleden zijn hier veel nieuwe dingen gestart, zoals de Evangelische basisscholen, de Pelgrim boekenwinkels, de cursus ‘Dienstbaar in de kracht van de Heilige Geest’ en in zekere zin ook het Evangelisch werkverband, omdat hier lang geleden bijeenkomsten werden gehouden voor predikanten uit de traditionele kerken.
Tien jaar geleden werd de Thomas a Kempis Meditatiehof geopend met een Rustpunt erbij en afgelopen vrijdag 8 maart is op de internationale vrouwendag hier het ‘Naaiproject’ geopend (vrouwen naaien voor vrouwen in India).

Maar we willen meer nieuwe dingen zien ontstaan, zoals in het verleden, daarom doen wij mee in juni en zullen we van vrijdagavond t/m zondagmorgen (‘s avonds en overdag) hier een aaneensluitende tijd van aanbidding en voorbede hebben. Je bent van harte welkom om mee te doen, als je een tijd van aanbidding kunt leiden of gebed, maar ook om gewoon mee te doen met wat er aan het gebeuren is.