Zwarteweg 10, 8181 PD Heerde huisvangebed@ywam.nl

Creatieve Zomercursus 2018 met meer ‘gebed’

Ook in 2018 vindt er weer een Creatieve Zomercursus plaats in Centrum ‘s Heerenhof in Heerde. Het begint op maandag 30 juli en eindigt op vrijdag 3 augustus. Dit jaar zal er voor het eerst een 7/7 gebedstijd inzitten. Dat betekent dat iedereen die meedoet met deze cursus zijn of haar naam ook elke dag invult op het gebedsrooster om een half uur of meer te bidden in de GebedsSchuur of in de Thomas a Kempis Meditatiehof. En dan zul je ontdekken, dat bidden heel creatief kan zijn.

Dit jaar zullen Esther Vorsterman van Oyen, Henriët Gosseling en Dick en Judith Stobberingh de creatieve lessen inleiden en ook begeleiden. Gerry van Roest, Jelly van der Wal en Corrie Oosterhuis zullen weer de faciliterende staf zijn, terwijl ook Henriët de hele week aanwezig zal zijn.

Het centrale thema speelt zich af rondom ons HART: de plek waar we God ontmoeten op een persoonlijke wijze, maar ook zullen we ontdekken, dat Gods hart vol is van overvloed en genade, en deze hartverwarmende ontdekking doet ons opstaan en schitteren.

We kunnen je hier alvast de kosten laten weten, maar voor meer informatie, Interesse, vragen of aanmelding: mail naar huisvangebed@ywam.nl

Kosten:

  • €15 p.p. inschrijfgeld en €25 per echtpaar (niet bij de prijs inbegrepen)

Intern:                                    € 200

Extern:                                   € 147

Extern + warme lunch:       € 161

Kamperen + warme lunch: € 175